Rychlé odkazy
13.01.2017Lékařská fakulta má novou posluchárnu

01Lékařská fakulta v Plzni 11. ledna slavnostně otevřela Modrou posluchárnu, která je po Biomedicínském centru a budově teoretických ústavů další částí nově budovaného kampusu na Lochotíně. Nové posluchárně, vystavěné v letech 2015-2016, požehnal za účasti rektora Univerzity Karlovy prof. Tomáše Zimy a děkana Lékařské fakulty v Plzni prof. Borise Kreuzberga biskup plzeňské diecéze Tomáš Holub. 


04.01.2017Kolekce e-knih nejen pro studující v aj

thiemeFakulta na rok 2017 zakoupila kolekci více než 100 e-knih od vydavatele Thieme. Jedná se o jedinečnou kolekci ilustrovaných, plnobarevných učebnic a atlasů medicíny.

Pokrývá prakticky všechny předměty vyučované na lékařských fakultách a jedná se tak o jedinečný zdroj pro výuku a studium.


předchozí měsíc   Únor 2017   další měsíc

Po
Út
St
Čt
So
Ne
 
 
02
03
04
05
06
08
09
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
24
25
26
27
28
 
 
 
 
 
01.03.2017 | 18:00 - 22:00Večer Oddělení klinické farmakologie

1.3. Večer Oddělení klinické farmakologie
předsedá: doc. MUDr. D. Sedláček, CSc.

Biomedicínské centrum

Biomedicínské centrum

YouTube kanál

Hodnocení vědy a OBD v SVI

místo konání: Knihovna
datum konání:: 23.02.2017 od 15:30 - 23.03.2017 do 17:00


Kde?

Studovna 2, SVI, PAV 1. patro

Anotace školení:

Školení Hodnocení vědy a OBD je určeno PhD studentům. Přinese základní vhled do tématiky hodnocení vědy u nás s přesahem do fakultní praxe. Ta je spojená především s databází OBD, kde se výsledky vědy evidují. Právě práce s touto databází z pohledu autora, začínajícího vědce, je stěžejní částí celého školení.

 

Upozornění:

Prosíme všechny účastníky školení, aby si PŘEDEM vyzkoušeli, zda mají funkční přístup do OBD (přístupové údaje jsou shodné jako do CAS). Na školení již na problémy s přihlášením nebude prostor!
Odkaz na OBD: http://verso.is.cuni.cz/
Po dobu školení je možné využívat notebooky zapůjčené v SVI. Vzhledem k omezenému počtu je třeba si výpůjčku domluvit s předstihem (emailem), dále doporučujeme přijít na školení cca o 15 minut dříve kvůli vyřízení formálních náležitostí výpůjčky.

Předem také prosíme účastníky, aby si zajistili připojení na internet. Ve studovně se lze připojit na wifi síť Eduroam, je však nutné si nastavit přístupové údaje (viz návod).

                                                 

Přihlášení:

https://goo.gl/forms/idkP2DLkXwWmjNVe2

 

Další informace:

https://www.facebook.com/events/1210552089060079/

 

Kontaktní osoba:

Mgr. Michaela Matoušková

michaela.matouskova@lfp.cuni.cz

377 593 149

vloženo: 03.02.2017, autor: vyz

Rychlý kontakt

Univerzita Karlova
Lékařská fakulta v Plzni
Husova 3, 301 00 Plzeň

email: info@lfp.cuni.cz
tel.: +420 377 593 400
fax: +420 377 593 449
datová schránka: piyj9b4

IČ:     00216208
DIČ:  CZ00216208

 

Studijní oddělení

Po 8.30-11.30
Út 8.30-11.30 | 12.30-14.30
St zavřeno
Čt 8.30-11.30 | 12.30-14.30
zavřeno


Mgr. Martina Buriánková
vedoucí oddělení
tel.: 377 593 430 martina.buriankova@lfp.cuni.cz

Studijní proděkani

Děkanát, Husova 3, II. patro, místnost proděkanů

prof.MUDr.Alena Skálová,CSc. úterý 8.00 - 9.00 alena.skalova@lfp.cuni.cz

doc.MUDr.Antonín Zicha,CSc. čtvrtek 10.00 - 12.00 zicha@fnplzen.cz

Kontakty ústavy/kliniky 

teplota: -2,5 °C
tlak: 1023,4 hPa
vlhkost: +100,0%

čas měření:

25.2.2017 07:42

© trueScan s.r.o.