Rychlé odkazy
26.05.2017Zahradní slavnost Lékařské fakulty 2017

zahradní slavnost 2017Dne 23.6.2017 od 15.00 hod. vám spolek Medici v akci za podpory fakulty přináší Zahradní slavnost! V prostorách zahrady Procháskova pavilonu se letos přesuneme do období 80. - 90.let, kde zažijeme opravdový Discopříběh! „Vytáhněte ze skříně mrkváče či plísňáky, navlečte džísku, číny a dorazte oslavit konec semestru a začátek prázdnin!“ vzkazují studenti LFP.


22.05.2017XI. kongres České společnosti intenzivní medicíny

Plzeň bude ve dnech 31.5 – 2.6. 2017 opět hostitelkou vrcholné odborné akce české intenzivní medicíny. IX. kongres ČSIM je největším setkáním českých intenzivistů a pracovníků v oblasti intenzivní péče všech oborů. Kromě lékařské sekce a interaktivních workshopů je součástí kongresu XVII. Minářův den s multioborovou problematikou v intenzivní ošetřovatelské péči.


předchozí měsíc   Červen 2017   další měsíc

Po
Út
St
Čt
So
Ne
 
 
 
02
04
05
06
07
08
09
10
11
12
16
17
18
19
20
24
25
26
27
28
29
30
 
 
Biomedicínské centrum

Biomedicínské centrum

YouTube kanál

Hodnocení vědy a OBD v SVI

místo konání: Knihovna
datum konání:: 23.02.2017 od 15:30 - 23.03.2017 do 17:00


Kde?

Studovna 2, SVI, PAV 1. patro

Anotace školení:

Školení Hodnocení vědy a OBD je určeno PhD studentům. Přinese základní vhled do tématiky hodnocení vědy u nás s přesahem do fakultní praxe. Ta je spojená především s databází OBD, kde se výsledky vědy evidují. Právě práce s touto databází z pohledu autora, začínajícího vědce, je stěžejní částí celého školení.

 

Upozornění:

Prosíme všechny účastníky školení, aby si PŘEDEM vyzkoušeli, zda mají funkční přístup do OBD (přístupové údaje jsou shodné jako do CAS). Na školení již na problémy s přihlášením nebude prostor!
Odkaz na OBD: http://verso.is.cuni.cz/
Po dobu školení je možné využívat notebooky zapůjčené v SVI. Vzhledem k omezenému počtu je třeba si výpůjčku domluvit s předstihem (emailem), dále doporučujeme přijít na školení cca o 15 minut dříve kvůli vyřízení formálních náležitostí výpůjčky.

Předem také prosíme účastníky, aby si zajistili připojení na internet. Ve studovně se lze připojit na wifi síť Eduroam, je však nutné si nastavit přístupové údaje (viz návod).

                                                 

Přihlášení:

https://goo.gl/forms/idkP2DLkXwWmjNVe2

 

Další informace:

https://www.facebook.com/events/1210552089060079/

 

Kontaktní osoba:

Mgr. Michaela Matoušková

michaela.matouskova@lfp.cuni.cz

377 593 149

vloženo: 03.02.2017, autor: vyz

Rychlý kontakt

Univerzita Karlova
Lékařská fakulta v Plzni
Husova 3, 301 00 Plzeň

email: info@lfp.cuni.cz
tel.: +420 377 593 400
fax: +420 377 593 449
datová schránka: piyj9b4

IČ:     00216208
DIČ:  CZ00216208

 

Studijní oddělení

Po 8.30-11.30
Út 8.30-11.30 | 12.30-14.30
St zavřeno
Čt 8.30-11.30 | 12.30-14.30
zavřeno

Mgr. Martina Buriánková
vedoucí oddělení
tel.: 377 593 430 martina.buriankova@lfp.cuni.cz Úřední hodiny pokladny

Studijní proděkani

Děkanát, Husova 3, II. patro, místnost proděkanů

prof.MUDr.Alena Skálová,CSc. úterý 8.00 - 9.00 alena.skalova@lfp.cuni.cz

doc.MUDr.Antonín Zicha,CSc. čtvrtek 10.00 - 12.00 zicha@fnplzen.cz

Kontakty ústavy/kliniky 

teplota: +15,7 °C
tlak: 1013,9 hPa
vlhkost: +100,0%

čas měření:

25.6.2017 01:57

© trueScan s.r.o.